X

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Over Ons

 

Sinds de geboorte van haar eigen zoontje Benjamin, heeft B E L L E  1983-oprichtster Ellisson Ruperti een ruime collectie ‘mom life’ essentials verzameld. En wat ze niet kon vinden, heeft ze naar eigen ontwerp laten maken. Eerst voor zichzelf, later ook voor andere moeders. Want al gauw kwam ze erachter dat ze niet de enige is die comfort en kwaliteit minstens zo belangrijk vindt als een stijlvol design of een aantrekkelijke verpakking.
Met B E L L E  1983 wil Ellisson het beste van allebei brengen.

Haar eigen schoenentik werd door zoonlief al op jonge leeftijd overgenomen. Deze gedeelde passie is de grote kracht achter haar eigen B E L L E  1983 schoenenlijn. En daarbij is één ding voor Ellisson van meet af aan heel belangrijk: het draagcomfort en de kwaliteit moeten net zo goed zijn als het design. Alle stoffen en leersoorten worden daarom zorgvuldig door haarzelf geselecteerd. Naast klassiekers voor de allerkleinsten, ontwerpt Ellisson nu op veler verzoek ook stappers voor de iets oudere kids.

Inmiddels is Benjamin al lang geen baby meer. Elke groeispurt vraagt om andere essentials. Iedere fase uit zijn leven is een nieuw avontuur. Ook voor zijn moeder! Ellisson is en blijft daarom altijd op zoek naar de ultieme essentials die passen bij haar steeds veranderende, dagelijkse mom life.En daarmee is ook de collectie van
B E L L E  1983 nog lang niet uitgegroeid.