X

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Nu B E L L E  1983 bijna een maand haar deuren heeft geopend en de kop eraf is, is het hoog tijd voor een eerste blog!

Naast het samenstellen en creëren van de collectie vind je hier mijn blog, over van alles wat ik leuk en mooi vind, de beauty van organics, tijdloze mode, lifestyle, kids, het grote avontuur genaamd mom-life…en nog veel meer!

Achter B E L L E  1983 staat Ellisson, 33 jaar en mijn grote adviseur Benjamin, 4 jaar ;). En samen wonen wij in Nederland. Naast het moederschap kan ik ontzettend genieten van ballet, in de natuur, creativiteit, lekker eten, ontspannen samen zijn met dierbaren en ben ik dol op reizen! … En love nieuwe inspiratie op doen!

Voorheen heb ik als vrijwilligster een periode gewoond in Nigeria en Ghana, hier heb ik gewerkt op een school en tehuis voor dove kinderen met daarnaast een project van het verspreiden van malaria netten en de belangrijke informatie daarover. Een cultuurschok tijdens het oversteken naar Afrika en een cultuurschok terug naar Nederland (aangezien ik binnen een mum van tijd ingeburgerd was :). Het roer omgegooid en gaan werken als stewardess, dit wilde ik als klein meisje heel graag en aangezien ik nog geen kinderen had en daar de mogelijkheid lag, ben ik mijn jeugd droom achterna gegaan. Op avontuur heeft altijd gekriebeld!

 

Hoe is B E L L E  1983 ontstaan?

B E L L E  1983 is ontstaan na de geboorte van mijn zoon. Door het breken van mijn stuitje met complicaties tijdens de bevalling was ik genoodzaakt te stoppen met vliegen, dit werd mij fysiek te zwaar… Na een pauze van herstel, ben ik dit jaar (2017) met passie en natuurlijk ook met af en toe hobbels onderweg,  begonnen aan een nieuw groot avontuur genaamd B E L L E  1983.

Met een selectie van items die puur, mooi en hedendaags zijn wil ik dolgraag anderen hiermee kennis laten maken.

Enjoy!

 

Liefs,

Ellisson