X

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Belle1983 Contact

Verzenden

 

Alle zendingen worden bezorgd door PostNL. Deze levert de zending af van maandag t/m zaterdag. Wij streven ernaar dat je bestelling binnen Nederland binnen een tot drie werkdagen is afgeleverd. Wanneer je een bestelling plaatst op werkdagen vóór 15:00 uur, wordt je bestelling meestal de volgende dag bezorgd (tenzij PostNL zelf vertraging heeft). Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden op maandag verwerkt en verzonden. Zodra je bestelling verzonden is ontvang je van ons een Track & Trace code om je order te kunnen volgen.

Kosten

De standaard verzendkosten in Nederland zijn  € 4.95 en voor brievenbus pakketjes € 3.50.

Bestellingen boven € 75,- verzenden wij gratis in Nederland. We versturen wereldwijd.

Voor België geldt een bezorgtermijn van circa 2 a 3 werkdagen.

Voor internationale bestemmingen binnen de EU geldt een bezorgtermijn van circa 3 a 4 werkdagen.

Voor internationale bestemmingen buiten de EU geldt een bezorgtermijn van tien werkdagen.

Pakketpost naar andere landen:

Kies bij afrekenen het des betreffende land. De verzendkosten worden automatisch berekend. Staat het land van je keuze er niet bij? Stuur ons dan een mail via: info@belle983.com

* Heel soms komt het voor dat een brievenbuspakketje niet kan worden bezorgd, bijvoorbeeld wanneer de brievenbus vol is of kleiner dan het standaard formaat. In dit geval komt PostNL binnen enkele dagen opnieuw langs om het pakje te overhandigen of brengen we het naar een afhaalpunt in de buurt.

Wij bieden de mogelijkheid om je pakket in de vroege ochtend bij dichtstbijzijnde afhaalpunt op te kunnen halen of om je pakket in de avond te laten bezorgen. Dit is te selecteren bij afrekenen.

Voor overige vragen kun je mailen naar info@belle1983.com