X

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Aleppo Zeep 12% 210g

5,50

Aleppo zeep 12% (met 12% laurierbesolie) van ALEPPO SOAP Co

Traditionele Aleppo zeep op basis van olijfolie en laurierbesolie. Bevat essentiële vetzuren, antioxidanten en is rijk aan vitamine E.

 

Volledig biologisch afbreekbaar

Geen kunstmatige toevoegingen

Geen geur- en kleurstoffen.

Hypoallergeen

 

Zij geeft de huid een ongeëvenaarde zachtheid en reinigt zonder te irriteren.

Savon de Alep is geschikt voor het gezicht, het haar, het lichaam en de handen.

De zeep beschermt de huid en zorgt voor een natuurlijke vochtbalans voor volwassenen, baby’s en kinderen.

10 op voorraad

Categorieën: ,

DETAILS

Savon d’Alep met 12% laurier

U herkent Aleppo zeep aan de donkere, harde buitenkant en het zachte, groene hart. De zeep bestaat uit uitsluitend olijfolie en laurierbesolie. Zij bevat essentiële vetzuren, antioxidanten en is rijk aan vitamine E. De laurierbesolie in de zeep heeft een heilzame werking.

De zeep is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de droge en de gevoelige huid. Het specifieke karakter van de zeep is te danken aan de hoeveelheid laurierbesolie. Olijfolie is gezond en goed voor huid en haar. Laurierbesolie is bacteriedodend, fungicide (schimmeldodend) en antiviraal. Daarom heeft Aleppo zeep een gunstig effect op acné, mycose, psoriasis en andere huidproblemen.

De zeep is geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen en baby’s. Aleppo zeep wordt vaak voorgeschreven door artsen en consultatiebureaus.

Aleppo Soap Co garandeert dat deze alep zeep daadwerkelijk uit Aleppo komt.

De plantaardige zeep (olijfolie en 12 % laurierbesolie) is natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Een zeep van hoge kwaliteit, geschikt voor alle huidtypen, ook droge, geïrriteerde en gevoelige huid. De zeep is zacht en maakt goed schoon. Geschikt voor de hele familie.Tevens een natuurlijk anti-mot middel. Kan ook gebruikt worden het wassen van haren en het wassen van kleding.