X

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Aleppo Zeep 30% 200g

9,50

Aleppo Zeep 30% (met 30% laurierbesolie) van Aleppo Soap Co

Traditionele Aleppo zeep op basis van olijfolie en laurierbesolie. Bevat essentiële vetzuren, antioxcidanten en is rijk aan vitamine E.

 

Volledig biologisch afbreekbaar

Geen kunstmatige toevoegingen

Geen geur- en kleurstoffen

Hypoallergeen

 

Deze 30% zeep is ideaal voor kwetsbare, moeilijke huiden. De zeep beschermt de huid en zorgt voor een natuurlijke vochtbalans.

Deze zeep is geschikt voor het gezicht, het haar, het lichaam en de handen van volwassenen, baby’s en kinderen. Zij geeft de huid een ongeëvenaarde zachtheid en reinigt zonder te irriteren.

Uitverkocht

Categorieën: ,

DETAILS

Savon d’Alep met 30% laurier

Alep zeep wordt ook wel Cleopatras zeep of groen goud genoemd. Deze hoge kwaliteit  bestaande uit olijf- en laurierbes-olie (30%) zeep is rijk aan vitamine E, antioxidanten en vetzuren. De laurierbesolie heeft een heilzame werking. De zeep geeft een zachte en fluwelige huid. Deze 30% zeep is ideaal voor kwetsbare, moeilijke huiden. De zeep beschermt de huid en zorgt voor een natuurlijke vochtbalans. Geschikt voor de hele familie.

U herkent Aleppo zeep aan de donkere, harde buitenkant en het zachte, groene hart.

Aleppo zeep is volledig biologisch afbreekbaar, bevat geen kunstmatige toevoegingen en geen geur- en kleurstoffen. Zij geeft de huid een ongeëvenaarde zachtheid en reinigt zonder te irriteren.

De zeep is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de droge en de gevoelige huid. Het specifieke karakter van de zeep is te danken aan de hoeveelheid laurierbesolie. Olijfolie is gezond en goed voor huid en haar. Laurierbesolie is bacteriedodend, fungicide (schimmeldodend) en antiviraal. Daarom heeft Aleppo zeep een gunstig effect op acné, mycose, psoriasis en andere huidproblemen. Tevens een natuurlijk anti-mot middel. Kan ook gebruikt worden het wassen van haren en het wassen van kleding

De zeep is geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen en baby’s. Aleppo zeep wordt vaak voorgeschreven door artsen en consultatiebureaus.

Aleppo Soap Co garandeert dat deze alep zeep daadwerkelijk uit Aleppo komt.