X

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Aluin Deodorant Spray

11,95

Eau d’Alun – aluin deodorant spray

De aluinsteen van Tadé is een effectieve deodorant. Hij neutraliseert vervelende geurtjes, maar sluit de huid niet af. U blijft dus beschermd terwijl u normaal transpireert.

Aluin deodorant bestaat uit water en daarin opgelost Potassium Alum (aluin). Het is een 100% natuurlijk en veilig mineraal. Aluin zal zelfs de meest gevoelige huid niet irriteren. Het reguleert transpiratie en neutraliseert transpiratiegeuren. Gebruik de spray onder je oksels, voeten en handpalmen.

Zo blijft je 24 uur heerlijk fris!

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: ,

DETAILS

De steen bevat noch ammoniumzout, noch aluminiumchloorhydraat, de stof die veel andere deodoranten negatief in het nieuws heeft gebracht.
De Pierre d’Alun van Aleppo Soap Company veroorzaakt geen chemische reacties en is duurzaam. De Latijnse naam is Potassium Alum. Het is een doorzichtig zuiver mineraal met een laag gehalte aan aluminium. Het mineraal is in water oplosbaar.

De steen wordt in vaste vorm al eeuwenlang op de huid gebruikt vanwege het heilzaam effect na beschadiging. Aluinsteen werkt bloedstelpend bij wondjes na het scheren. Wij raden het gebruik van onze aluinsteen daarom ook aan ter bescherming van de huid na het ontharen.

De spray ‘Eau d’Alun’ is een heldere vloeistof met als enig werkend bestanddeel 0,6% Potassium Alum. De spray is verbluffend effectief als deodorant