X

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Franse kinderen gooien niet met eten

Oorspronkelijke prijs was: €12,50.Huidige prijs is: €10,00.

Hoe lukt het Franse ouders zulke welopgevoede kinderen te hebben – en ook nog eens een volwaardig eigen leven te leiden?

Met een notitieboekje in haar luiertas ging Pamela Druckerman, voormalig verslaggever voor The Wall Street Journal, op onderzoek uit.

7 op voorraad

Categorieën: ,

DETAILS

Frans ouderschap heeft geen internationale reputatie, zoals Franse kaas of Franse wijn. Franse ouders zeggen zelf dat ze niets bijzonders doen. En toch slapen hun kinderen vanaf een maand of twee, drie de hele nacht door. Ze schreeuwen niet in restaurants. En als men ergens op bezoek gaat, spelen de kinderen rustig met elkaar terwijl de volwassenen praten.

Het Franse ouderschap zou natuurlijk niet veel waard zijn als het vreugdeloze kinderen produceerde. Maar Franse kinderen zijn net zo levendig, creatief en onderzoekend als die van ons. Ze zijn alleen veel beter opgevoed en hebben meer zelfbeheersing. Ze hoeven niet 24 uur per dag vermaakt te worden en ontdekken de wereld in hun eigen tempo. Wat zijn de geheimen van dit land vol goede slapertjes, gourmet-etertjes en hun ontspannen ouders?

 

Met een notitieboekje in haar luiertas ging Pamela Druckerman, voormalig verslaggever voor The Wall Street Journal, op onderzoek uit.

 

Specificaties

Auteur: Pamela Druckerman

Taal: Nederlands

Vertaler: Henry Corver

ISBN: 9789460031090

Categorie: Literaire non-fictie

Verschenen: September 2015

Afmetingen: 215 x 136 x 26 mm

Extra informatie

Gewicht 0,669 kg
Afmetingen 20,5 × 15,3 × 2,8 cm