X

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Chanel Collections and Creations

29,99

Het modehuis Chanel opent haar privé-archieven en onthult een universum aan geniale ontwerpen gemaakt door Coco Chanel vanaf de jaren 1920 en nu geherinterpreteerd in de motieven van nieuwe kledingstukken, accessoires en schoonheidsproducten.

3 op voorraad

Categorie:

DETAILS

Een ware traktatie voor fans van mode en ontwerp’ – Elle

 

Indrukwekkend koffietafelboek met de belangrijkste creaties van het Franse modehuis Chanel. Dit fotoboek bevat exclusief beeldmateriaal uit de privearchieven van Chanel. Een unieke kijk in de wereld van een van de meest invloedrijke merken in de haute couture.

 

Schitterende kleding, fijne accessoires, prachtige modellen en tijdloos ontwerp: het laat er geen twijfel over bestaan dat Chanel nog steeds magisch en wereldberoemd is.

 

Geïnspireerd door de legendarische Chanel No 5, verkent het boek vijf thema’s – het pak, de camellia, sieraden, geurtjes en make-up, en het kleine zwarte jurkje – en volgt het de paden van het verleden naar het heden om te illustreren hoe deze belangrijke voorwerpen herontdekt en opnieuw uitgevonden zijn door mode-ontwerpers die werken in de voetsporen van hun illustere voorgangers.

 

Deze visuele reis wordt versterkt door nooit eerder gepubliceerde archieffoto’s en originele tekeningen van Karl Lagerfeld, en bevat ook prachtige afbeeldingen van een aantal van de grootste namen in de modefotografie.
Indrukwekkend koffietafelboek met de belangrijkste creaties van het Franse modehuis Chanel. Dit fotoboek bevat exclusief beeldmateriaal uit de privé-archieven van Chanel. Een unieke kijk in de wereld van een van de meest invloedrijke merken in de haute couture.

 

Specificaties

Auteur: Daniele Bott

Soort: Met illustraties

Taal: Engels

Afmetingen: 32x287x250 mm

Gewicht: 1,52 kg

Verschijningsdatum: januari 2007

Druk: 1

ISBN10: 0500513600

ISBN13: 9780500513606

Doelgroep: Volwassenen

Extra informatie

Gewicht 1,52 kg
Afmetingen 25 × 28,7 × 3,2 cm